Stijn

Sinds 2004 werk ik als zelfstandig ondernemer. De eerste jaren vooral op het vlak van duurzame ontwikkeling. De laatste jaren werk ik steeds vaker aan het ordenen, structureren en visualiseren van informatie.

Ik zorg voor  overzicht en inzicht. Ik vind dat leuk werk en merk dat het erg gewaardeerd wordt. Juist in deze tijd waarin we overvoerd worden met informatie is er behoefte aan een compact en beeldend verhaal. De combinatie van inhoudelijke kennis en het vermogen om informatie te verbeelden maakt dat ik in relatief korte tijd tot een resultaat kan komen. Meer hierover zien, kijk overder op deze site en in het bijzonder naar de pagina met visualisaties. Geïnteresseerd om met mij aan de slag te gaan, neem contact op.

Nog steeds werk ik inhoudelijk mee aan een duurzame ontwikkeling van ons land. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van onderzoek met een bijbehorend advies of door het organiseren van cursussen en workshops. Meer weten daarover, kijk bij diensten die ik lever of bekijk projecten die ik heb uitgevoerd.

Samen met Rudy van Stratum voer ik meer strategische projecten uit en begeleid ik projecten en processen. Onze werkwijze hebben we kort beschreven op de website www.transparantbeslissen.nl. Omdat we doordrongen zijn van de noodzaak van een goede financiële analyse zijn we in 2011 de website www.slimmefinanciering.nl begonnen.

Nog meer weten, kijk hier voor een visuele weergave van mijn CV.

Comments are closed.